Menu

Het laatste nieuws over de reünie en 100 jaar CCNV staat op deze pagina.

AFTERPARTY BIJ ESTRADO OP 28 SEPTEMBER

Na afloop van de reünie op zaterdag 28 september, houdt muziekpodium Estrado een afterparty met hits van vroeger! Swing en geniet van hits uit de jaren '60 tot nu. Elk uur is gewijd aan een ander decennium. Estrado zit tegenover sportcomplex De Sypel en is een kleine 10 minuten lopen vanaf het CCNV, via de Badweg. Kaarten zijn 5,00 euro inclusief een eerste drankje. Kaarten bestellen kan alvast hier.

VOORPROEFJE JUBILEUMBOEK

Benieuwd naar boek dat alle reünisten ontvangen tijdens de reüniedagen? Het is een prachtig boek geworden van ruim 200 pagina's boordevol foto's, geschiedenis en mooie verhalen. 

Bekijk een voorbeeld van het jubileumboek door op onderstaande afbeelding te klikken.

jubileumboek

OPROEP! OP ZOEK NAAR GROEPSFOTO'S VAN EXAMENKLASSEN

Voor ons jubileumjaar en de reünies zijn wij op zoek naar groepsfoto's van examenklassen. We hebben een kleine collectie in ons eigen archief, maar lang niet van alle jaren. Daarom dit vriendelijke verzoek aan jullie, oud-leerlingen en eventueel oud-docenten. Mocht u/je een examenfoto hebben, zou u/je deze dan willen scannen en in een zo'n hoog mogelijke kwaliteit/resolutie willen e-mailen naar fotos@100jaarccnv.nl. Mocht u/je een foto hebben, maar niet in de gelegenheid zijn om deze in te scannen, dan kunt u/je ook een e-mail sturen naar fotos@100jaarccnv.nl. Dan zorgen wij dat deze wordt gescand.

Alvast hartelijk dank voor uw/jouw hulp en moeite, samen maken we de collectie zo compleet mogelijk!

Klassenfoto jaren 50